Receptas / Rory
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 7 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
3.7 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
33
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas* | 3.0 | 3.500 | 95.9 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.150 | 4.1 | |
3.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Viržiai | 0.0 | 150 | 60 | |
Bramling Cross (U.K.) | 7.3 | 12 | 45 | |
Bramling Cross (U.K.) | 7.3 | 20 | 15 | |
182 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 64 |
Pastabos
Salinimas:
50-55C - 20 min - tik bazinis salyklas
65-68C - 60 min - tik bazinis salyklas
75-77C - 30 min - tik skrudintas salyklas (+ 5grCaCo3/10L) Mirkymas
Bazinį užkelt iki 76C
Tekint 76-77C vandeniu, taip pat tuo vandeniu kuriame mirko skrudintas salyklas
* - 1kg Halcyon Pale Ale; 1kg - Marris Otter ; 1,5 kg - Pearl Pale Ale
5gr - Airiškos kerpenos 15min
Virti 75min
50-55C - 20 min - tik bazinis salyklas
65-68C - 60 min - tik bazinis salyklas
75-77C - 30 min - tik skrudintas salyklas (+ 5grCaCo3/10L) Mirkymas
Bazinį užkelt iki 76C
Tekint 76-77C vandeniu, taip pat tuo vandeniu kuriame mirko skrudintas salyklas
* - 1kg Halcyon Pale Ale; 1kg - Marris Otter ; 1,5 kg - Pearl Pale Ale
5gr - Airiškos kerpenos 15min
Virti 75min
Dainius
2012 m. Rugsėjo 3 d.audryla
2012 m. Rugsėjo 3 d.Kol kas neapsisprendžiau...
Net keista kad jis Tau patiko :-)
IBU juk tik 20, ABV iš viso kaip giros 3,3 ...
Dainius
2012 m. Rugsėjo 3 d.Kreipčiau link likučių atsikratymo, vistik škotiškas...
null
2012 m. Rugsėjo 3 d.