Receptas / Juodulys
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. rugpjūčio 30 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
136
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 63.3 | |
Amber salyklas | 45.0 | 1.060 | 13.4 | |
TF Pale Chocolate | 625.5 | 0.560 | 7.1 | |
BEST Chocolate salyklas | 900.7 | 0.520 | 6.6 | |
BEST Black Extra salyklas | 1401.1 | 0.490 | 6.2 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.6 | 0.270 | 3.4 | |
7.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target | 10.3 | 25 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 25 | 30 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 15 | 15 | |
Northern Brewer (US) | 9.0 | 10 | 0 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew S-33 | 12.0 | 70 |
Pastabos
Virimas 80min
64°C-45min
72°C-20min
78°C-5min