Receptas / Erstikio MIUNCHENO-20
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. balandžio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.000 | 80.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 20.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Naminiai sodybos apyniai (Drulėnų) | 5.0 | 20 | 60 | |
Naminiai sodybos apyniai (Drulėnų) | 5.0 | 20 | 15 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 11.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas: 120min 65-70ºC. Tekinimas: 80ºC.