Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. rugsėjo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. rugpjūčio 24 d.

Parametrai

OG:
1.039
FG:
1.011
ABV:
3.7 %
IBU:
31
EBC:
44
IBU/OG:
0.80
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 3.200
BEST Caramel Munich II salyklas 122.5 0.160
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 0.160
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 813.2 0.100
BEST Black salyklas 1170.7 0.100
      3.720

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (UK) 4.5 30 60
Fuggle (UK) 4.5 40 20
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 20.0 73

Pastabos

Mash: 67-68 C - 60min. Fermentation: 18 C - 10 days; 21 C - 4 days. Gypsum 1.7g. NaCl 0.5g. CaCl 1g.
Prisijungę aludariai