Receptas / Dark mild
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. rugsėjo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. vasario 10 d.
Parametrai
OG:
1.039
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
3.7 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
50
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 1.600 | 85.1 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 122.1 | 0.080 | 4.3 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 92.5 | 0.080 | 4.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 810.8 | 0.060 | 3.2 | |
BEST Black salyklas | 1167.1 | 0.060 | 3.2 | |
1.880 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (UK) | 4.5 | 13 | 60 | |
13 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 10.0 | 73 |
Pastabos
Mash:
67-68 C - 60min.
Fermentation:
18 C - 10 days;
21 C - 4 days.
Gypsum 1.7g.
NaCl 0.5g.
CaCl 1g.