Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. rugsėjo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. vasario 10 d.

Parametrai

OG:
1.039
FG:
1.011
ABV:
3.7 %
IBU:
15
EBC:
50
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 1.600
BEST Caramel Munich II salyklas 122.1 0.080
BEST Caramel Munich I salyklas 92.5 0.080
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 810.8 0.060
BEST Black salyklas 1167.1 0.060
      1.880

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (UK) 4.5 13 60
      13  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 10.0 73

Pastabos

Mash: 67-68 C - 60min. Fermentation: 18 C - 10 days; 21 C - 4 days. Gypsum 1.7g. NaCl 0.5g. CaCl 1g.
Prisijungę aludariai