Receptas / Kvietinis 2023 su kalendra ir apelsino zievele
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.500 | 50.0 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.500 | 50.0 | |
5.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 61 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 9.0 g | - | 10 min. | |
Kalendra | 5.0 g | - | 10 min. |