Receptas / Erstikio BROWN AROUND
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. gruodžio 21 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 4.0 | 4.000 | 93.0 | |
Brown Malt salyklas | 300.4 | 0.300 | 7.0 | |
4.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apynių miksas (naminiai) | 5.0 | 60 | 60 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 92 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - 13 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 11 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - 13 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 11 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)