Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. gruodžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.091
FG:
1.027
ABV:
8.4 %
IBU:
23
EBC:
13
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Cukrus 0.0 1.000
Amber salyklas 45.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      7.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 12 60
Citra 12.0 20 15
Saphir 3.5 20 5
Brewer's Gold (US) 9.0 15 0
      67  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew S-33 12.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 1.0 g - -

Pastabos

50°C-15min 64°C-60min 72°C-20min 78°C-5min Virimas 60min Fermentacija 12d 18°C
Prisijungę aludariai