Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 7 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 25 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.016
ABV:
5.9 %
IBU:
41
EBC:
15
IBU/OG:
0.68
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 4.0 4.000
Miuncheno salyklas (Vokiškas) 25.0 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 9.6 25 45
Amarillo 9.6 20 15
Amarillo 9.6 10 3
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 60.0 74

Pastabos

Salinimas:
• pilama 12L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,4);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);

Fermentacija:
pirminė -xx dienų.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai