Receptas / Kulvos Blondinukas
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maltos kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 4.000 | 61.5 | |
Vikingmalt Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.500 | 38.5 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 12 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 13 | 15 | |
Styrian Kolibri (Slovėnija) | 2.8 | 0 | 10 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Pastabos
Paprastutas kvietinukas.