Receptas / porteris kaledoms
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 17 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
50
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 4.000 | 57.6 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 28.8 | |
CaraCrystal | 140.1 | 0.500 | 7.2 | |
Special B | 400.3 | 0.300 | 4.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.150 | 2.2 | |
6.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 15 | 60 | |
Perle (German) | 8.0 | 15 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 15 | 30 | |
Fuggle (U.S.) | 4.1 | 20 | 10 | |
aurora | 14.0 | 5 | 10 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |