Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. vasario 1 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.002
ABV:
6.5 %
IBU:
24
EBC:
14
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 3.900
Brown Malt salyklas 301.8 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apynių miksas (naminiai) 5.0 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 96

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai