Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. vasario 21 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. kovo 14 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.010
ABV:
5.0 %
IBU:
27
EBC:
22
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 3.700
Karamelinis salyklas 239.0 0.300
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 12 60
Columbus 16.0 8 0
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 79

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Prisijungę aludariai