Receptas / Rudeninis porteris
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 10 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
59
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 40.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.500 | 30.5 | |
CaraCrystal | 120.1 | 1.000 | 20.4 | |
Laktozė | 0.0 | 0.200 | 4.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.150 | 3.1 | |
Cukrus | 0.0 | 0.060 | 1.2 | |
4.910 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 20 | 60 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 20 | 30 | |
Airiska kerpena | 0.0 | 5 | 15 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 20 | 10 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 20 | 0 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 65 |