Receptas / Įsipapsi
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 2 d.
Parametrai
OG:
1.075
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
7.8 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
77
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 35.3 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 3.000 | 35.3 | |
CaraAmber | 60.0 | 2.000 | 23.5 | |
Skrudinti miežiai | 800.6 | 0.500 | 5.9 | |
8.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham (antra karta) | 300.0 | 80 |
Pastabos
Mielės antros kartos, užrašiau kiekį iš lempos, bet buvo kiek daugiau nei pusė puslitrinio stiklainio
getjonas
2012 m. Spalio 1 d.