Receptas / Erstikio KODA
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. balandžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. gegužės 9 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 4.0 | 3.800 | 92.7 | |
Karamelinis salyklas | 240.6 | 0.300 | 7.3 | |
4.100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)