Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. balandžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. gegužės 9 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.013
ABV:
4.6 %
IBU:
0
EBC:
23
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 240.6 0.300
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 20 0
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Prisijungę aludariai