Receptas / Medininkų dūmas
Informacija
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 4.000 | 47.1 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 2.500 | 29.4 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 23.5 | |
8.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 20 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 8.0 | 25 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 8.0 | 10 | 15 | |
Northern Brewer (German) | 8.0 | 5 | 5 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |