Receptas / Šiurpnakties IPA
Informacija
Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. rugsėjo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. rugsėjo 29 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
89
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
1.31
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 6.100 | 82.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.600 | 8.1 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.260 | 3.5 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 121.3 | 0.260 | 3.5 | |
BEST Melanoidin salyklas | 71.9 | 0.200 | 2.7 | |
7.420 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 24.0 | 73 |
Pastabos
Mash 65°C - 60min.
Mash (26l) -
2.67g CaCl2, 4.39g MgSO4, 8.62g CaSO4.
Sparge (7l) -
0.73g CaCl2, 1.21g MgSO4, 2.38g CaSO4
Dry hop for 10days.