Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 27 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.011
ABV:
4.1 %
IBU:
31
EBC:
10
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 5.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      5.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 17 45
Magnum 10.0 15 15
Magnum 10.0 15 5
Magnum 15.0 20 0
      67  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 73

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 20min
1 Kg išimt ir pavirt 20 minučių kartu su avižiniais dribsniais
65-68C - 60 min
Užkelt iki 76C ir tekint 76C vandeniu

Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Prisijungę aludariai