Receptas / 49 kvietinis
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.063
|
|
|
FG:
1.017
|
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
|
IBU:
15
|
|
|
EBC:
9
|
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 7.000 | 70.0 | |
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 30.0 | |
| 10.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Cascade (U.S.) | 5.0 | 50 | 60 | |
| 50 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| MauriBrew Weiss | 50.0 | 73 |
