Receptas / Šešios ginėjos
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugsėjo 25 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 6.000 | 100.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 30 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 30 | 40 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 30 | 20 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 30 | 1 | |
120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
zaltys
2013 m. Sausio 21 d.west
2013 m. Vasario 26 d.galiu mainyt į savo http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/3336-vavsa-gimtadienio
įdomu būt palygint.
Klevas
2013 m. Vasario 26 d.http://www.atvirasalus.lt/recipes/view/3340-samburio?auth_key=6cb2db17002e2257485c1ce8815b13b2
getjonas
2013 m. Birželio 6 d.Gavos labai gerai visi (4) virimai, atsikartoja fainai. Dabar nedariau kurį laiką, bet manau liepos mėnesį pravirsiu į medinę bačką, kad rudeniop būtų galima atšaut - kas domėjosi, galėsiu įpilt kelias degustacines bonkeles, priminsit PM ar paštu (getjonas eta gmail.com), duosiu :)