Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 9 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.013
ABV:
4.7 %
IBU:
17
EBC:
6
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Čekiškas) 3.0 2.000
Kvietinis salyklas (Vokiškas) 3.0 2.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 10.2 10 45
Northern Brewer (German) 9.5 5 15
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kepimo mielės Dr. Oetker 7.0 74

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 58ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 50 min ~65ºC (1:3);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+8L);

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai