Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. balandžio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. balandžio 15 d.

Parametrai

OG:
1.082
FG:
1.021
ABV:
8.1 %
IBU:
23
EBC:
45
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 5.000
BEST Red X salyklas 30.0 2.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
BEST Caramel Amber salyklas 70.6 0.100
BEST Special X salyklas 350.3 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1326.0 0.100
      7.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fredos Derlingieji 5.5 40 60
Citra 12.0 20 5
Mosaic 12.5 20 0
Citra 12.0 20 0
Tettnanger (DE) 4.5 30 0
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Verdant IPA 12.0 75
Pomona 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 20.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai