Receptas / Rudis
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
86 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 3 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
7.4 %
|
|
IBU:
47
|
|
EBC:
40
|
|
IBU/OG:
0.64
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 2.000 | 57.1 | |
Amber | 50.0 | 1.000 | 28.6 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.200 | 5.7 | |
CaraCrystal angliška | 150.1 | 0.200 | 5.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.100 | 2.9 | |
3.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 5.4 | 25 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.4 | 25 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.4 | 25 | 15 | |
Senų ąžuolinių viskio statinių gabaliukai | 0.0 | 15 | 0 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.4 | 25 | 0 | |
115 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1728 | Scottish Ale™ (mielių pyragas) | 1000.0 | 76 |
Pastabos
Salinimas:
~64-67°C - 90 min. + 5g NaHCO3
--> 70˚C
Išviso 135 min.
pH ~ 5,5
Pirmokas - 1,100 5,6 l
Aplinkos temperatūra ~19°C
~64-67°C - 90 min. + 5g NaHCO3
--> 70˚C
Išviso 135 min.
pH ~ 5,5
Pirmokas - 1,100 5,6 l
Aplinkos temperatūra ~19°C
Dainius
2013 m. Sausio 27 d.Dainius
2013 m. Sausio 27 d.Dainius
2013 m. Vasario 7 d.Naminis
2013 m. Vasario 27 d.Dainius
2013 m. Vasario 27 d.