Receptas / Salininkų sambaris 2012
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 11 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
50
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.82
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 5.350 | 91.5 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 8.5 | |
5.850 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 69 |
nuolaida
2012 m. Spalio 21 d.