Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. liepos 29 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. rugpjūčio 3 d.

Parametrai

OG:
1.086
FG:
1.013
ABV:
9.6 %
IBU:
25
EBC:
76
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 6.500
Avižiniai dribsniai 4.0 1.300
Crystal malt 130.4 0.800
BEST Special X salyklas 351.2 0.800
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 802.4 0.300
      9.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 60 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 50 30
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Voss Kveik 18.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kadagio šakos 500.0 g Virimui 60 min.
Kraujažolė 50.0 g Virimui 10 min.
Ramunėlių žiedai 30.0 g Virimui 10 min.
Liepžiedžiai 30.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Kadagio šakų nuoviras naudojamas tekinimui. Nuvirtos šakos kartu su alksnio tašeliais panaudojami filtro dugnui.
Prisijungę aludariai