Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 24 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.014
ABV:
4.9 %
IBU:
15
EBC:
14
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 2.500
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.300
Medus 2.0 0.300
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 5.4 20 60
Hersbrucker (German) 4.0 20 10
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 73

Pastabos

12,5L 75C -> 68C salinimas 60min
+5L 95C -> 72C 15min, nutekinti. Viso misos 11.5L
+10L 85C -> 77C 10min, nutekinti. Viso misos 21L

Virimo pabaigoje 0,5L arbatos (5g ramunėlių, 5g erškėčių vaisių) + 300g medaus

Sąmata be nuolaidos ir medaus bei arbatos ingredientų 45Lt
Prisijungę aludariai