Receptas / Funf Stunden Schmock
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugsėjo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 24 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 2.500 | 50.0 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.500 | 30.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.400 | 8.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.300 | 6.0 | |
Medus | 2.0 | 0.300 | 6.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.4 | 20 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 20 | 10 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
12,5L 75C -> 68C salinimas 60min
+5L 95C -> 72C 15min, nutekinti. Viso misos 11.5L
+10L 85C -> 77C 10min, nutekinti. Viso misos 21L
Virimo pabaigoje 0,5L arbatos (5g ramunėlių, 5g erškėčių vaisių) + 300g medaus
Sąmata be nuolaidos ir medaus bei arbatos ingredientų 45Lt
+5L 95C -> 72C 15min, nutekinti. Viso misos 11.5L
+10L 85C -> 77C 10min, nutekinti. Viso misos 21L
Virimo pabaigoje 0,5L arbatos (5g ramunėlių, 5g erškėčių vaisių) + 300g medaus
Sąmata be nuolaidos ir medaus bei arbatos ingredientų 45Lt