Receptas / Americano
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 4 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
42
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 69.9 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 14.0 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 7.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 3.5 | |
7.150 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 67 |
Pastabos
Bazinis salyklas: 40 min - 68c, 15 min - 100c;
Skrudintintas salyklas mirkytas 15 min - 66-68c;
Fermentavimo temperatūra 15c;
Skrudintintas salyklas mirkytas 15 min - 66-68c;
Fermentavimo temperatūra 15c;