Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 4 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.020
ABV:
5.3 %
IBU:
44
EBC:
42
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
CaraAmber 60.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.250
      7.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cluster 8.0 30 60
Cluster 8.0 30 30
Galaxy 13.0 20 5
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 67

Pastabos

Bazinis salyklas: 40 min - 68c, 15 min - 100c;
Skrudintintas salyklas mirkytas 15 min - 66-68c;
Fermentavimo temperatūra 15c;
Prisijungę aludariai