Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 30 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.008
ABV:
5.7 %
IBU:
29
EBC:
16
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Čekiškas) 3.0 4.150
Karamelinis salyklas 240.2 0.150
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 9.6 10 60
Nugget 10.0 4 45
Summit 17.0 5 30
Amarillo 9.6 4 15
Airiška kerpena 0.0 2 10
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (šlapios,naudotos) 60.0 85

Pastabos

Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 90 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai