Receptas / Erstikio RUDENS ŠVIESUSIS
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 30 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Čekiškas) | 3.0 | 4.150 | 96.5 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.150 | 3.5 | |
4.300 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (šlapios,naudotos) | 60.0 | 85 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 90 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos.
antrinė -be antrinės.
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 90 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė - 7 dienos.
antrinė -be antrinės.