Receptas / 30 min Aviecius
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
48 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 22 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
33
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 3.000 | 43.9 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 29.2 | |
Avietes | 50.0 | 1.500 | 21.9 | |
Laktozė | 0.0 | 0.250 | 3.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.090 | 1.3 | |
6.840 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 65 |
Pastabos
Avietes i 78 laipsniu misa ausinant.
Vajezus
2012 m. Spalio 12 d.Gytis
2012 m. Spalio 12 d.BruZas (Alaus dirbtuvės)
2012 m. Spalio 12 d.Tomas Žeimys
2012 m. Lapkričio 19 d.Nerealaus aromato ir skonio alus. Tiesa jautėsi gan nemenka rūgštelė, tačiau ji visai alaus negadino. Ypač puikus gėrimukas vasarai.
argentas
2015 m. Liepos 27 d.