Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
48 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 22 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.021
ABV:
5.1 %
IBU:
0
EBC:
33
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Avietes 50.0 1.500
Laktozė 0.0 0.250
Cukrus 0.0 0.090
      6.840

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 20 0
Citra 15.0 10 0
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 65

Pastabos

Avietes i 78 laipsniu misa ausinant.

Nuotraukos

Komentarai

  • Vajezus

    2012 m. Spalio 12 d.
    Beje dekui malonu susilaukti tokiu geru atsiliepimu is autoritetingu aluviriu :)
  • Gytis

    2012 m. Spalio 12 d.
    Geriausias vaisių/uogų alus kokį teko ragauti.
  • BruZas (Alaus dirbtuvės)

    2012 m. Spalio 12 d.
    Tik po 3 alaus numusiau skoni, ant tiek skanus ir viskas proporcinga, kad galima ramiai gurksnoti didesniais kiekiais.
  • Tomas Žeimys

    2012 m. Lapkričio 19 d.
    Ragautas 2012-11-18.
    Nerealaus aromato ir skonio alus. Tiesa jautėsi gan nemenka rūgštelė, tačiau ji visai alaus negadino. Ypač puikus gėrimukas vasarai.
  • argentas

    2015 m. Liepos 27 d.
    gal galite pakomentuoti ką duoda laktozė? kaip pasikeistu šis alus, jei laktozė nebūtų dedama?
Prisijungę aludariai