Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 11 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.015
ABV:
5.7 %
IBU:
24
EBC:
13
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 1.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.140
      5.140

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 7.3 20 45
Bramling Cross (U.K.) 7.3 20 15
Bramling Cross (U.K.) 7.3 20 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 75

Pastabos

60% bazinio +40% Miuncheno , čia bazinis išskaidytas tik todėl, kad naikinu likučius.

Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
Užkelt iki 76C ir tekint 76C vandeniu

Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Prisijungę aludariai