Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
63 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 24 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
24
EBC:
52
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Čekiškas) 3.0 4.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.250
Karamelinis salyklas 240.2 0.150
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 80

Pastabos

Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 100 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai