Receptas / 1811-ųjų porteris
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 14 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
42
|
|
EBC:
40
|
|
IBU/OG:
0.76
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 3.650 | 73.0 | |
Brown Malt | 150.1 | 1.350 | 27.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 6.4 | 30 | 90 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.1 | 20 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.1 | 15 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.1 | 15 | 10 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |
Pastabos
Tradicinis porteris - ilgai salinamas ir irgai verdamas alus. Kiek to reikia moderniems salyklams? Pamatysim.
Salinimas:
69 laipsniai - 2,5 valandos
Pasiremta straipsniu: šituo straipsniuku.
Salinimas:
69 laipsniai - 2,5 valandos
Pasiremta straipsniu: šituo straipsniuku.
zaltys
2012 m. Spalio 15 d.null
2012 m. Spalio 15 d.konung
2012 m. Spalio 16 d.Dėl mielių gaila jau subertos. Dar diskusijos skype vyko. Gaila nežinojau to fakto. Bet matysim kas ir iš windsor gausis.
Nesiruošiau visiškai rekonstrukcijai. Tiesiog norėjau priartėt prie skonio. Bet jei rezultatas bus viliojantis, bus galima geriau viską išpildyt.
konung
2012 m. Lapkričio 17 d.zaltys
2013 m. Vasario 3 d.