Receptas / ESB
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 16 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas iš Alutekso) | 3.0 | 3.600 | 70.0 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.200 | 23.3 | |
CaraHell | 25.0 | 0.230 | 4.5 | |
Karamelinis (iš Alutekso) | 250.2 | 0.110 | 2.1 | |
5.140 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 7.5 | 50 | 45 | |
Fuggle (U.K.) | 5.2 | 10 | 0 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas ~67 C.
Fermentacija ~20 C.
Užgazavimui pilstant naudoti ~4.5 g/l gliukozės.
Kadangi neturėjau Pale Ale salyklo, vietoj jo naudojau Pilsnerio ir Vienos salyklo mišinį, santykiu 3:1.
Fermentacija ~20 C.
Užgazavimui pilstant naudoti ~4.5 g/l gliukozės.
Kadangi neturėjau Pale Ale salyklo, vietoj jo naudojau Pilsnerio ir Vienos salyklo mišinį, santykiu 3:1.