Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 19 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
13
EBC:
63
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas vokiškas 3.0 2.000
Bazinis salyklas vokiškas 3.0 1.600
CaraPils 5.0 0.400
Kvietinis salyklas skrudintas orkaiteje 1000.8 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1000.8 0.100
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 5.0 24 60
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 80.0 75

Pastabos

Krano 50%/RO 50% + 1g CaCl2 +1g CaSO4/10L
3 dekokcija
42 C - 15 min
52 C - 15 min
66 C - 60 min
72 C - 15 min
78 - tekinti

Komentarai

  • Spakainas

    2012 m. Gruodžio 6 d.
    gal galetum paaiskinti savo "Pastabos" ?
  • Regis

    2012 m. Gruodžio 6 d.
    @Spakainas: pradžioj perskaityk viską, ką rasi čia: http://www.atvirasalus.lt/wiki/
    Ypač apie salinimą ir vandenį.
    Tada klausk iš naujo.
Prisijungę aludariai