Receptas / Juodas baltas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 19 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
63
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas vokiškas | 3.0 | 2.000 | 45.5 | |
Bazinis salyklas vokiškas | 3.0 | 1.600 | 36.4 | |
CaraPils | 5.0 | 0.400 | 9.1 | |
Kvietinis salyklas skrudintas orkaiteje | 1000.8 | 0.300 | 6.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1000.8 | 0.100 | 2.3 | |
4.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bramling Cross (U.K.) | 5.0 | 24 | 60 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 80.0 | 75 |
Pastabos
Krano 50%/RO 50% + 1g CaCl2 +1g CaSO4/10L
3 dekokcija
42 C - 15 min
52 C - 15 min
66 C - 60 min
72 C - 15 min
78 - tekinti
3 dekokcija
42 C - 15 min
52 C - 15 min
66 C - 60 min
72 C - 15 min
78 - tekinti
Spakainas
2012 m. Gruodžio 6 d.Regis
2012 m. Gruodžio 6 d.Ypač apie salinimą ir vandenį.
Tada klausk iš naujo.