Receptas / tarp Belgijos ir Biržų
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.500 | 54.5 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 1.000 | 36.4 | |
CaraPils | 5.0 | 0.250 | 9.1 | |
2.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 4.7 | 10 | 60 | |
10 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 6.0 | 80 |
Pastabos
42C - 25 min.
62C - 60 min.
68C - 25 min.
72C - 10 min.
pirmas all-grain'as ir efektyvumas kokio nesitikėjau!
62C - 60 min.
68C - 25 min.
72C - 10 min.
pirmas all-grain'as ir efektyvumas kokio nesitikėjau!
Modeslovas
2012 m. Spalio 28 d.egidis
2012 m. Spalio 28 d.