Receptas / Įkurtuvių kviet(L)ys
Informacija
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.500 | 50.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.500 | 50.0 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 30 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 5 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |