Receptas / kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 40.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 10.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.8 | 20 | 60 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 69 |