Receptas / Erstikio GIMTADIENIO-33
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 4 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Čekiškas) | 3.0 | 4.000 | 98.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.050 | 1.2 | |
4.050 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+10L);
Fermentacija:
pirminė - 9 dienos.
antrinė - be antrinės.
• pilama 11L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+10L);
Fermentacija:
pirminė - 9 dienos.
antrinė - be antrinės.