Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 22 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.1 %
IBU:
28
EBC:
23
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 3.800
Miuncheno salyklas 25.0 0.800
CaraCrystal 150.1 0.200
Brown Malt 120.1 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.080
      4.980

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 25 60
Guarana 1.0 35 15
Willamette 5.0 15 7
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 73

Pastabos

Sutraiškytą salyklą salinti 13,5 ltr 66,0 °C temperatūros vandenyje 60 minučių.
Užkaitinti iki 72 °C.
72 °C salinti 5 minutes.
Užkaitinti iki 78 °C.
78 °C salinti 10 minučių.
Tekinti 15,5 ltr 78 °C vandeniu.
Ištekinti 22,7 ltr misos.

Northern Brewer apynius dėti tekinimo pradžioje (First Wort Hops).

http://pingvi.com/recipe/alus-dykai-ar-alus-atvirai/

Nuotraukos

Prisijungę aludariai