Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 8 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.010
ABV:
7.2 %
IBU:
15
EBC:
9
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.0 2.500
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.000
      3.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.1 10 60
Hersbrucker (German) 4.1 10 30
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 5.0 84

Pastabos

Fermentacija 2 savaitės, naudojant pusę pakelio mielių. Labai gaila, kad buvo virta tik 10 litrų alaus, nes gavosi labai skanus :)
Prisijungę aludariai