Receptas / Kaunelių kvietys
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.058
|
|
|
FG:
1.016
|
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
|
IBU:
14
|
|
|
EBC:
14
|
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 4.500 | 64.3 | |
| Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.500 | 35.7 | |
| 7.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Saphir (German) | 4.0 | 30 | 60 | |
| Saphir (German) | 4.0 | 20 | 10 | |
| Saphir (German) | 4.0 | 10 | 0 | |
| 60 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
