Receptas / iliuzija
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. spalio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 18 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (vokiškas pilsnerio) | 3.0 | 3.000 | 59.2 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 39.4 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.070 | 1.4 | |
5.070 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 66 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min
70-73C - 60min
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min
50-53C - 10min
70-73C - 60min
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min
audryla
2012 m. Gruodžio 18 d.