Receptas / Sero vokiško stiliaus kvietinis šventės alus
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
6
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.11
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 3.000 | 50.0 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.5 | 30 | 10 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 70 |