Receptas / Sugrįžtuvių
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 28 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 71.4 | |
Marris Otter | 6.0 | 1.000 | 14.3 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.500 | 7.1 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 7.1 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.1 | 50 | 30 | |
Saaz (Czech) | 4.1 | 20 | 1 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 73 |
Pastabos
sąlinimas: 66c - 1h