Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 5 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.012
ABV:
5.1 %
IBU:
26
EBC:
17
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.500
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Vienos salyklas 7.0 1.000
Miežiniai dribsniai 3.0 0.200
CaraCrystal 100.1 0.200
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 20 60
Saaz (Czech) 4.0 20 30
Saaz (Czech) 4.0 20 10
Airiška kerpena 0.0 10 10
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1214: Belgian Abbey 75.0 76

Pastabos

Icewind Dale is a sub-Arctic region, along the northernmost part of the Sword Coast. It is famous because many events involving the drow hero, Drizzt Do'Urden, occurred here, chronicled in The Icewind Dale Trilogy, a series of fantasy novels by R. A. Salvatore.

Nuotraukos

Komentarai

  • Maegnar

    2012 m. Gruodžio 26 d.
    Planuoju ant dienų virti Belgą. Jeigu turėsite kokių pastabų dėl recepto - mielai priimsiu patarimus :)
  • Artis

    2012 m. Gruodžio 26 d.
    Bazinio salyklo 2x :)
    Jei rimtai, tai belgiškos mielės žiba prie didesnių ABV.
    Arba dar variantas: invertuoto cukraus pridėti, pvz. 200-300 g.
  • Maegnar

    2012 m. Gruodžio 26 d.
    bet tai tada bus blonde'as, o ne sviesus.
    Kaip tik noriu ~5-6 ABV, ne stipresnio
Prisijungę aludariai