Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 15 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.009
ABV:
5.6 %
IBU:
24
EBC:
30
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Čekiškas) 3.0 4.000
Karamelinis salyklas 240.2 0.200
Degintas miežių salyklas 1200.9 0.050
      4.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.9 10 45
Tradition 6.5 10 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 82

Pastabos

Salinimas:
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+11L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos.
antrinė -be antrinės.
Prisijungę aludariai