Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
49 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 9 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
25
EBC:
63
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.500
Medus 2.0 0.500
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 8.0 5 60
Hersbrucker (German) 4.0 20 60
Hersbrucker (German) 4.0 10 45
Hersbrucker (German) 4.0 10 30
Hersbrucker (German) 4.0 10 15
Perle (German) 8.0 15 10
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 75

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

4.2

(1 balsas)

Komentarai

  • Gytis

    2012 m. Lapkričio 19 d.
    Ragavai pilstydamas? Kaip skonis?
  • valdas01

    2012 m. Lapkričio 19 d.
    Karčiai saldus.
  • Regis

    2012 m. Lapkričio 19 d.
    Jau tas jaunimas...
  • valdas01

    2013 m. Sausio 11 d.
    Kokiam alui galima jį priskirti?
  • zaltys

    2013 m. Sausio 11 d.
    Visų pirma - mielės. Jos pas tave elio. Škias jau vienareikšmiškai elis, pagrindinis skirtumas :-)
    Amerikietiškas Rudasis Elis - tinka pagal apynius ir pagal spalvą - IBU ir EBC, manau tinka :-)
    Bet apyniai gi Vokiški :-)... Bet pas vokiečius lageris...Manau giliai p.......i :-)
Prisijungę aludariai