Receptas / Spalio festas
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Biržų krašto) | 7.0 | 8.000 | 71.7 | |
* Miuncheno salyklas (Biržų krašto) | 15.0 | 3.000 | 26.9 | |
Karamelinis | 135.1 | 0.150 | 1.3 | |
11.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Klosterbrauerei Scheyern (German) | 3.2 | 150 | 60 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 (II) | 600.0 | 82 |
Pastabos
* Miuncheno salyklas - 110°С / 1,5h