Receptas / Derliaus pils
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 11 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.500 | 100.0 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Smolistyj | 5.0 | 22 | 60 | |
Smolistyj | 5.0 | 40 | 20 | |
Smolistyj | 5.0 | 25 | 5 | |
87 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Czech Pils (2278) | 125.0 | 78 | |
Brewferm Lager | 12.0 | 78 |
Pastabos
Vanduo - šulinio.
50C - 20 min. 1:1
Dekokcija - 20 min. 6 litrai. salinimas 65C, gera valanda.1:3.
Fermentacija - +12-17C.
Brandinimas - 2C.
50C - 20 min. 1:1
Dekokcija - 20 min. 6 litrai. salinimas 65C, gera valanda.1:3.
Fermentacija - +12-17C.
Brandinimas - 2C.
Zydrius
2012 m. Gruodžio 11 d.Žaldokas
2012 m. Gruodžio 13 d.Zydrius
2013 m. Sausio 7 d.dabar skonis> nu aš jo kartais išgeriu:) priskirčiau prie eksperimentinių. toks nei kvietinis kažkodėl, nei nurūgštėjęs. tikiu atsirastų fanų, bet daugumos likčiau nesuprastas. per kaziuką teko ragaut gerokai prastesnių..
pats alus neišskaidrės panašu. gal pavyks į VAKą atnešt.
GiN
2013 m. Sausio 7 d.Zydrius
2013 m. Sausio 7 d.