Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 15 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.012
ABV:
5.2 %
IBU:
28
EBC:
10
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Karamelinis salyklas 230.2 0.050
      4.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.9 10 60
Bravo 15.9 10 12
Saaz (šaltam) 4.1 15 0
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 76

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 57ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+14L);

Fermentacija:
pirminė - 11 dienų
antrinė - 4 dienos
Prisijungę aludariai